Back to All Events

Bach to Beach, Lieder Abend

  • Sant Pau Recinte Modernista 167 Carrer de Sant Antoni Maria Claret Barcelona, CT, 08025 Spain (map)

Carine Tinney, Soprano

Daniel Tarrida, Piano

Carine Tinney i Daniel Tarrida tornen al Festival per segon any consecutiu tot proposant un recorregut històric per compositores del Classicisme i del Romanticisme. La poc coneguda Sophia Maria Westenholz fou pianista, cantant i pedagoga, arribant Kapellmeisterin a la cort de Ludwigslust, fet absolutament excepcional a l’època. Seguint amb Louise Reichardt, pertanyent a una família de músics il·lustres, sent néta i filla de compositors al servei de Frederic el Gran de Prússia. Les més conegudes i romàntiques Fanny Hensel Mendelssohn i Clara Wieck Schumann també hi seran presents, per arribar finalment al postromanticisme de la mà d’Irène Poldowski, pseudònim de filla del violinista i compositor polonès Henryk Wieniawski i acabant amb l’americana Amy Beach, considerada la primera pianista reconeguda com a concertista als Estats Units. La presència masculina només hi serà present amb les peces de Johann Sebastian Bach i Robert Schumann, dedicades a les seves esposes, amb Notenbüchlein für Anna Magdalena Bach i Myrthen.

More info

Earlier Event: October 12
THE INDIAN QUEEN - HENRY PURCELL
Later Event: October 17
A touch of the avant-garde